Hirdetés

Crysis 3 - nagy tervek a DLC-k kapcsán

|

Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója elárulta, hogy kísérletezgetnek ezzel-azzal a pályacsomagokon túl.

Hirdetés

A GameStar magazin legfrissebb számának címlapján tündöklő Crysis 3 megjelenése napokon belül esedékes, de ne várjuk, hogy máris letölthető csomagokkal szórnak meg minket.

Miért is várnánk, hiszen a többség még az alapjátékot sem foghatta a kezében, nemhogy máris új tartalomra vágyjon. A CVG arról kérdezte Yerlit, hogy a hagyományos, új pályákat tartalmazó letölthethő csomagokon kívül terveznek-e valami nagyobb szabású DLC-vel előállni, amire a vezérigazgató a következő választ adta:

,,Még kísérletezgetünk vele. Elméletben vannak terveink, amiket egyelőre nem árulhatunk el, de várunk egy kicsit és megnézzük, a béta mennyire lesz sikeres és a játék hogy teljesít az első néhány napban. Nagy terveink vannak."

Ezen nyilatkozat alapján az is meglehet, hogy egyáltalán nem kap DLC-t a Crytek szériájának legújabb darabja, de tekintve, hogy az előrendelők száma jóval több mint az előző részek esetében, illetve hogy a bétát is körülbelül hárommillióan próbálták ki, érdemes bizakodni az új küldetések, esetleg kooperatív játékmódok megjelenésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)