Hirdetés

Crysis - most HD textúrákkal játszhatjuk újra

|

A sci-fi FPS sorozat első része amúgy sem egy csúnya játék, de így most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.

Hirdetés

A Crysis megjelenésekor egy hihetetlen technikai mérföldkő volt, de az a helyzet, hogy még most is meglepően megállja a helyét. Persze azért a mai vívmányokkal nem könnyű tartani a lépést, szóval erre a játékra is ráférhet egy kis ráncfelvarrás.

Hirdetés

Ebben szerencsére segíthetnek nekünk a modderek, és most condros munkájának köszönhetően meg is jelent egy HD felbontású textúrákat tartalmazó csomag. A készítő a CryEngine 3.5.8-as verziójából, illetve a Crysis 3 egyik DLC-jéből, a The Lost Islandből válogatta össze az új textúrákat, ügyelve arra, hogy ne változtassa meg radikálisan a játék eredeti látványvilágát és hangulatát.

Ha tetszik a látvány, akkor a 2.1 GB-os textúracsomagot erről a linkről tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)