Hirdetés

Crysis - megszűnik a multiplayer

|

Jövő hónap végén, a GameSpy leállásával együtt a Crysis és Crysis 2 szervereinek is végleg búcsút mondhatunk.

Hirdetés

Kisebb felfordulást okozott, hogy a rengeteg játék PC-s szervereit kezelő GameSpy május 31-én megszűnik.

Néhány kiadó már megtette a szükséges lépéseket, néhányan épp dolgoznak a megoldáson, egyes esetekben viszont úgy gondolják, már nincs értelme energiát fektetni ebbe. Míg a régebbi Battlefield játékok a leállás után is játszhatóak lesznek, sem az Electronic Arts, sem a Crytek nem próbálja meg a Cryis és Crysis 2 PC-s változatának multiplayer szegmensét életben tartani. „Az egyjátékos kampányok mindkét játékban érintetlenek maradnak, a többjátékos mód pedig továbbra is üzemel a Crysis 2 Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatában” - írták a hivatalos fórumon. „Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki harcba szállt a Crysis és a Crysis 2 multiplayer módjaiban az elmúlt néhány évben, és elnézést kérünk attól a kicsi, de elszánt PC-s közösségtől, akik még most is aktívan küzdenek egymással.”

Játszottatok a Crysisszal vagy Crysis 2-vel többjátékos módban? Hiányozni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)