Hirdetés

A Crytek egy Crysis Remasterrel akar átverni minket?

|

Nagyon szeretnénk, ha igaz lenne, de sajnos a hivatalos weboldal kódja átverésről árulkodik.

Hirdetés

Bár a Crysis már újrajátszható HD textúrákkal, Xbox One-on, sőt kooperatívan is, sokan reménykednek abban, hogy a Crytek elkészít egy tisztességes felújított változatot is. Lassan már 13 év telt el az első rész megjelenése óta, de továbbra sem érkezett semmilyen remaster, azonban a stúdió honlapján most felbukkant egy erre utaló, de valójában csalfa jel. 

Hirdetés

Noha a Crysis weboldalán egy látványos animáció fogadja a látogatókat, amely bármikor máskor arra engedne következtetni, hogy a Crytek készül valamire a szériával kapcsolatban, azonban a naptárra tekintve rögtön elfog minket a gyanakvás, és mint kiderült, nem alaptalanul. Nem kell nagyon mélyre túrni az oldal forráskódjában, hogy észrevegyük az "April Fool"-t a kulcsszavak között, így valószínűsíthető, hogy az egész csak egy gonosz áprilisi tréfa, tehát ha a nap folyamán felbukkan valahol a Crysis Remaster vagy netalántán a Crysis 4 híre, még ne bízzatok ennek hitelességében.

Ti egyébként örülnétek egy remasternek vagy netalántán egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)