Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy jön a Crysis Remastered

|

Noha a hivatalos bejelentésre még várunk, a játék honlapjának cookie-k kezelésére vonatkozó oldala valamiért élesedett, így egy csomó infót megtudhattunk a készülő Crysis Remastered kalandról.

Hirdetés

A héten felélénkült az évek óta hallgatásba burkolózott Crysis Twitter oldal, ahol két bejegyzés is megjelent, melyek ara utaltak, hogy valami készül a széria háza táján. Most nagyon úgy tűnik, hogy ez a bizonyos valami a Crysis Remastered lesz, így a jelenkori PC-ket is megizzaszthatja majd a legendásan erőforrás igényes játék.

Hirdetés

A kiszivárgott, majd később elérhetetlenné tett oldalon olvasható volt, hogy a legelső játék felújított verziója tart a közönség felé PC-n, PlayStationön, Xbox-on, sőt a franchise történetében először Nintendo konzolra, Switchre is megjelenik. Az infók mellett, egy ilyen menő képet is kaptunk a remasteredhöz:

Arról, hogy mikor kapjuk meg a felújított kalandot, egyelőre nem találni információt, de igen nagy esély van rá, hogy a közeli jövőben hivatalos bejelentés is érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)