Hirdetés

Valami készül a Crysis háza táján?

|

Jó eséllyel valamiféle bejelentésre számíthatunk hamarosan a Crysis széria kapcsán, mivel életjelet adott magáról a hozzá tartozó, évek óta hallgató Twitter fiók.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy mi készül a háttérben, de nagyon meg lennénk lepve, ha nem lenne semmiféle fondorlatos huncutság a mögött, hogy a 2016 óta síri csendben vegetáló Crysis Twitter profilon most megjelent egy új bejegyzés. 

Hirdetés

Ez a bizonyos tweet egyébként semmiképp sem mondható szószátyárnak, hiszen mindössze annyiból áll, hogy "RECEIVING DATA", vagyis "ADATOK FOGADÁSA". Sokan már egyből valamiféle Crysis Remaster újrakiadást vizionálnak, és tény, hogy az első Crysis 13 évvel ezelőtt jelent meg, szóval épp itt lenne az ideje újra elővenni, de azért inkább várjuk meg az esetleges hivatalos bejelentést. Azt mindenesetre nem szabad azt sem elfelejteni, hogy az EA-nél már mesétek arról, hogy a 2021-es pénzügyi évben egy régi kedvenc kap majd remaster verziót. Lehet, hogy épp a Crysis lesz az.

A legfontosabb játékipari szereplők is legalább annyira izgatottak lettek egyébként mindettől, mint mi. Többek között az Xbox, az Nvidia, a Mixer, a Corsair, vagy épp az Elgato hivatalos Twitter profiljai is megjelentek a Crysis bejegyzés alatt, és mindenki mókás gifekkel adta a tudtunkra, hogy bizony ők is be vannak zsongva.

A válaszokra tehát még várni kell, de attól találgatni még lehet: szerintetek mire utalhat a titokzatos Crysis tweet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)