Hirdetés

Hamarosan végigjátszhatjuk a Crysis és Crysis Warhead kampányát coopban is

|

Nemsokára egy cimboránkkal vált vállnak vetve nyomhatjuk végig a játékokat, melyek hosszú évekig izzasztották a gamer gépeket.

Hirdetés

A Crysis egy mérce volt a 2007-es megjelenést követő években. Ha a géped maxon vitte a játékot, akkor vagy hazudtál, vagy a világ összes pénze a tiéd volt. A látványával került előtérbe, pedig egyébként a játékmenete sem volt rossz.

Hirdetés

A Crysis és Crysis Warhead kampányai meglehetősen szórakoztatóak voltak: nem akarták megváltani a világot, csak végig akartak vinni minket egy sci-fi sztorin. A történetet hamarosan coopban is végigjátszhatjuk, köszönhetően egy modnak, aminek fejlesztői komoly munkát öltek a projektbe.

A coop mod ugyanis Steam szerverekre csatlakoztat minket, így nem lesz szükségünk se Gamespyra, se VPN-re, se semmilyen IP-címes szenvedésre. Az egyetlen esetleges hátránya ennek, hogy be kell majd szereznünk a Crysis Warhead steames verzióját a coop mod beüzemeléséhez.

Kapunk egyébként új feature-öket is, mint egymás feltámasztásának lehetősége vagy kedvenc karakterünk megválasztása.

A mod fejlesztői jelenleg arra várnak, hogy a Crytek engedélyezze nekik a Warhead kampányának cooposítását. Ha minden jól megy, akkor 2019. decemberében nyomhatjuk majd a mókát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)