Hirdetés

Marvel's Avengers - mozgásban a Fekete Özvegy

|

A játék egyik dizájnere a Twitteren beszélt arról, hogy miben is különbözik majd Fekete Özvegy karaktere a többi hőstől, legalábbis ami a játékmenetet illeti.

Hirdetés

Ugyan a Marvel's Avengers legelső bemutatkozása nem győzött meg mindenkit, a legutóbbi hosszabb bemutató után már sokkal többen éreztük úgy, hogy van okunk a bizakodásra. A közel 20 perces gameplay videó jól kihangsúlyozta, hogy az egyes hősök miben térnek majd el, a legújabb infómorzsák alapján pedig úgy tűnik, hogy a különbségek sokkal számottevőbbek, mint ahogy elsőre látszott.

Hirdetés

Natasha Romanoff, vagyis a Fekete Özvegy mind a képregényekben, mind a filmekben sikeresen bebizonyította már, hogy egy "egyszerű" halandó is tudja tartani a lépést az istenekkel és a milliárdos zsenikkel, ezt pedig nagyrészt a leleményességének és a kiképzésének köszönheti. Vince Napoli, a Marvel's Avengers harcrendszerének dizájnere a Twitteren nemrég elárulta, hogy ez a játékban is tükröződik majd, ugyanis a Fekete Özvegy egy egészen más megközelítést kíván majd a játékosoktól:

"A Fekete Özvegy egy összetett és árnyalt karakter, így aztán adja magát, hogy az játékmechanikái is úgy lettek megtervezve, hogy tükrözzék a karakterének ezen aspektusait. Egy képzelt orgyilkoshoz méltó módon az ő játékmenete arra fókuszál, hogy megtaláljuk és kihasználjuk az ellenfél gyengepontjait. Mindegy, hogy az ellenfelünkre hátulról akarunk lecsapni vagy pedig meg akarjuk szédíteni őket egy takedown előtt, a Fekete Özvegy a hatékonyságról szól."

Napoli szerint a játékosok választhatnak majd, hogy közelről szeretnék osztani az észt, vagy pedig inkább a biztonságos távolból elintézi az ellenfeleiket, ami alapján úgy tűnik, hogy bár Fekete Özvegy több megfontolást igényel majd, mint a többi hőst, cserébe sokkal változatosabb karakter lesz majd, mint mondjuk a Hulk.

Ti melyik hőst szeretnétek a leginkább kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)