Hirdetés

Távozott a Crystal Dynamics éléről Darrell Gallagher

|

A brit stúdió feje több mint tíz évet töltött a Crystal Dinamicsnél, de az év végén elhagyja a stúdió és a Square Enix kötelékét is. A kilépésének okairól viszont nem tudtunk meg semmit.

Hirdetés

A Crystal Dynamicsnél nem unatkoztak idén sem, miután a Rise of the Tomb Raider Xboxos változatait megjelentették és előkészítették a jövő évi PC-s és PS4-es rajtot. A stúdió feje, Darrell Gallagher viszont úgy döntött, 2016-ra már átadja a stafétát két kollégájának és kilép a Lara Croft karakterét gondozó stúdiótól.

Gallagher egyébként a Square Enixnél is elég fontos szerepet töltött be, hiszen a nyugati stúdiókért és fejlesztésekért is ő felelt, így az ő felügyelete alatt jelent meg idén például a Just Cause 3 és a Life is Strange, ahogy rengeteget tett a jövőre rajtoló Deus Ex: Mankind Dividedért és az új Hitmanért is. Amellett, hogy a Square megköszönte Gallagher rendkívüli erőfeszítéseit és sok sikert kívántak neki a jövőbeli vállalkozásaihoz, elárulták azt is, hogy a Crystal Dynamics irányítását Scot Amos és Ron Rosenberg kettőse veszik át, akik szintén több mint húsz éve a játékiparban tevékenykednek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)