Hirdetés

Crytek - áprilisban "abszolút fantasztikus" új címet jelentenek be

|

Nick Button-Brown általános menedzser elszólta magát - áprilisban valami nagy bejelentésre készül a Crytek.

Hirdetés

További részleteket nem árult el, csak azt, hogy a címet a nottinghami és a frankfurti stúdió együtt fejleszti majd. 

Nemrégiben egy Electronic Artsos álláshirdetésből kiderült, hogy az kiadó leszerződött a Crytekkel egy új címre - a spekuláció persze egyből beindult, hogy bizonnyal a Crysis 3-ról lehet szó, ámde egy negyedik TimeSplitters is benne lehet a kalapban.

"Az üzleti tevékenységünk nagyobb része az nagy költségvetésű konzolos és PC-s játékok fejlesztése. Más dolgokat is csinálunk, de azok csak ezen kívül vannak és azért csináljuk a további dolgokat, mert érdekesek."

"Változatlanul arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségben szálítsunk játékokat. Tudtok már a Homefrontról és a Ryseról. Dolgozunk egy további projekten is [nevetés] mindhárom nagyon jól néz ki!"

Amikor az újságíró kollégák tovább kérdezték a témáról, annyit hozzátett:"Az a harmadik projekt abszolút fantasztikusan néz ki - ezt úgy értem, az ilyen projektek közül magasan a legjobb, amit valaha csináltunk."

"Nagyon látványos, a csapat igen jó munkát végez és nagyon jó látni a csapat lelkesedését a projekt iránt. Nagyon boldogok." - mondta Button-Brown.

Áprilisban minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)