Hirdetés

CryEngine V - mennyivel jobb a teljesítménye a CryEngine 3-nál?

|

Egy felhasználó összehasonlította az új CryEngine-t a korábbi verzióval és kiderült, hogy nem csak az új feature-ök miatt érdemes váltani.

Hirdetés

Nem is olyan régen ingyenes lett a CryEngine V, de vajon megéri vele foglalkozni? Azt már tudjuk, hogy profik kezében csodákra képes, viszont arról még nem nagyon esett szó, hogy a teljesítményt terén hogyan viszonyítható elődeihez, legalábbis egészen mostanáig.

A YouTube egyik felhasználója kapásból két összehasonlítást is végzett, az egyiken a CryEngine V teljesítményét hasonlítja össze a 3-as verzióval. A viszonyításhoz a beépített Woodland Tech demót használta, a különbség pedig nagyjából 20fps volt, ami azért egy elég nagy eltérés, szóval talán tényleg érdemes váltani az új verzióra azoknak a fejlesztőknek, akik esetleg még CryEngine 3-ban dolgoznak.

A másik videó a CryEngine V DirectX 11-es és DirectX 12-es módját hasonlítja össze. A videón látszik, hogy érdekes módo a tech demó sokkal rosszabbul fut DX12 alatt, mint DX11-en. A teszthez egy Nvidia GTX 780 Ti-t használtak, szóval ebből nem derül ki, hogy ez a GPU hibája-e, de egyesek szerint AMD kártyákon még rosszabbul teljesít a DirectX 12.

Nektek mik a tapasztalataitok a DX 12-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)