Hirdetés

Jön az új CryEngine

|

Megjött a hír, amitől felsírnak a VGA-k: a Crytek új motorja minden eddiginél nagyobb ráncfelvarráson esett át.

Hirdetés

Az első változás, hogy az új motornak nincs számozás a végén. A CryEngine fejlesztőinek elmondása szerint az eszköztár annyi fejlesztésen, finomításon ment keresztül, hogy mára már teljesen átalakult.

A továbbiakban tehát csak CryEngine lesz a neve a képmegjelenítők démonának. „Mióta a CryEngine 3 2009-ben megjelent annyi változáson ment keresztül, annyi újdonság került bele, hogy már rég nem is ugyanaz a motor, mint akkor volt.” A Crytekes Carl Jones legalábbis szentül hisz ebben, és miért is ne hinnénk neki? A CryEngine mindig csodaszép képeket rajzolt elénk (a Crysis 3-nál sem ez volt a gond), de a sebesség mindig problémás volt. A next-gen platformok érkezésével utóbbi probléma is elillan.

Az új fejlesztői eszköztár támogatja a PC-t, a Wii U-t és a többi következő generációs gépet. A jelenlegi konzolok sincsenek még kizárva és idővel még bővülhet a támogatott platformok listája.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)