Hirdetés

Brutális az új CryEngine

|

A Crytek bemutatta, hogy mire képes a számozás nélküli új motorja, a CryEngine. Nem szívesen lennénk a VGA-k helyében...

Hirdetés

A minap érkezett a hír, hogy a Crytek hamarosan bemutatja a minden eddiginél nagyobb ráncfelvarráson átesett és ezért számozás nélküli új motorját, a CryEngine-t.

A CryEngine 3-mal ellentétben az új engine készítésekor a csodaszép látvány mellett a sebességre is odafigyeltek, ráadásul az új fejlesztői eszköztár támogatja a PC-t, a Wii U-t és a következő generációs masinákat is. A CryEngine az alábbi videóban látható működés közben és ha ez nem nevezhető brutálisnak, akkor semmi sem:

Szerintetek melyik a legjobb motor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)