Hirdetés

Hamarosan új játékot jelent be a Crytek

|

A csapat következő AAA játéka a SpatialOS-ben rejlő lehetőségeket is kihasználja.

Hirdetés

Az utóbbi időben nem volt túl nagy hangzavar a Crytek Early Accessben készülő címe, a Hunt: Showdown körül, pedig a játék folyamatosan épül-szépül, és a rajongók továbbra is nagyon élvezik.

Hirdetés

Hamarosan viszont izgalmas hírek érkezhetnek a stúdió háza tájáról, ugyanis már javában készül a következő AAA játékuk. Természetesen most is a CryEngine lesz az alap, erre azonban ráhúzzák a SpatialOS-t is, ami egy kifejezetten multiplayer címekhez fejlesztett felhő-alapú platform.

Sőt, a srácok nem is állnak meg itt, mert akkora potenciált látnak a két eszköz házasításában, hogy egy teljes fejlesztői eszközt is kiadnak majd, amivel más fejlesztők könnyebben összefűzhetik a CryEngine-t és a SpacialOS-t. A SpacialOS-t használja egyébként például a Mavericks: Proving Grounds, a készülő 1000 fős battle royale is.

Kíváncsian várjuk, milyen játékkal rukkol elő ezúttal a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)