Hirdetés

Far Cry Classic - már csak hármat kell aludni

|

Éppen tíz éve jelent meg a sorozat első része, amelyet most felújított grafikával játszhatunk újra.

Hirdetés

A Far Cry sorozat 2004 márciusában indult világhódító útjára, akkor még a Crytek gondozásában. A CryEngine-nek köszönhetően a legtöbben az állukat keresték miközben a techdemóként induló játék dzsungelében lőtték halomra az ellent.

Az első rész HD újradolgozásának ötlete még a tavalyi Xbox Live Summer Arcade kapcsán merült fel, akkor azonban elhalasztották. Ezek után stílszerűnek tűnt, hogy a 10. szülinap kapcsán hozakodjanak elő vele ismét. Jack Carver kalandjaiba felújított grafikával, újradolgozott cutscene-ekkel és egy új interfésszel ugorhatunk fejest, a kinézeten kívül azonban egy betűt sem írtak át a kódban.

A február 11-i megjelenést követően 10 dollárért szerezhetjük be a Far Cry Classic PS3-ra és Xbox 360-ra szánt verzióját, de nem sokkal ezután az egész sorozatra lecsaphatunk, méghozzá csomagban. A Far Cry: Wild Expeditions névre keresztelt pakk a most megjelenő Classic mellett a Far Cry 2, Far Cry 3 és a Far Cry 3: Blood Dragon játékokat tartalmazza majd. Az Egyesült Királyságban február 14-től beszerezhető csomagért 30 fontot kérnek majd a kasszánál, amint a magyar megjelenésről is derülnek ki részletek, mi megírjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)