Hirdetés

Crytek UK - végre kifizették a dolgozókat

|

Több hónapnyi kifizetetlen bérükhöz jutottak hozzá a Crytek UK dolgozói, akik az elkésett fizetés miatt korábban otthagyták a céget.

Hirdetés

Leállt a Homefront: The Revolution fejlesztése, törölték a Ryse folytatását, a Crytek UK minden dolgozója felmondott – július elején ezektől volt hangos a gamer sajtó.

A Crytek-botrány nagy vihart kavart, de úgy látszik, most úgy-ahogy kezdenek rendbejönni a dolgok. Két a céghez közeli forrás is megerősítette, hogy a Crytek UK dolgozói (és egykori dolgozói) megkapták bennragadt fizetésüket, ami bár nem jelenti, hogy újra munkába állnak, legalább nem kell tovább bosszankodniuk tétlenül. A stúdió vezetője, Karl Hilton és a Homefront igazgatója, Hasit Zala végleg búcsúzott, de más vezető fejlesztők is velük tartottak. Nem tudni, hány fejlesztő tervezi, hogy a körülmények ellenére visszatér, de sokan döntöttek úgy, hogy inkább más munka után néznek. A Crytek is kiadott egy közleményt, de igazából semmi érdekes nem szerepel benne, részben bocsánatkérés, részben beismerés, részben ígéret.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)