Hirdetés

Warface - hamarosan itt is lesz battle royale mód

|

Sok fejlesztőhöz hasonlóan a Crytek is igyekszik még időben ráugrani a nemrég kirobbant battle royale hullámra.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds megjelenése és felfoghatatlan tempójú felfutása azonnal egy új trendhullámot indított el a játékiparban, ugyanis egyre több csapat igyekszik azon, hogy valamilyen módon megismételje a játék sikerét. Most egy újabb trónkövetelő készül, ezúttal a Crytek műhelyében.

Hirdetés

A Crytek online multiplayer játékáról alapvetően nem szoktunk túl gyakran hallani, ez pedig a legkevésbé sem véletlen: a Warface egy nem különösebben kiemelkedő játék. A háborús játék alapvetően a Call of Duty multiplayer módjához hasonlítható a leginkább, de nem mondható el, hogy le tudná körözni, szóval valahol érthető, hogy a Crytek szeretné feldobni valamivel, ami egy kicsit aktuálisabb és felkelti az érdeklődést az egyébként vegetáló játék iránt.

A fejlesztők szerint a battle royale mód a következő frissítésben várható és igazából pontosan ugyanarra a sémára fog épülni, mint nagyobbik testvére: kapunk egy hatalmas térképet, tele véletlenszerűen elszórt itemekkel, miközben a játéktér folyamatosan összemegy, ezzel késztetve minket a cselekvésre. A frissítésnek egyelőre nincs dátuma, de mivel a PUBG és a Fortnite Battle Royale is elég erősen indítottak, ezért kétséges, hogy ez fogja majd elhozni a játéknak a várva várt sikert.

Ti próbáltátok már a Warface-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)