Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - sokan kiborultak a csere-berére vonatkozó változás miatt

|

A Valve nemrég megváltoztatott egy elég fontos dolgot a skinekkel való kereskedés kapcsán, amit nem mindenki fogadott örömmel.

Hirdetés

Jelenleg az egyik legnépszerűbb játék a CS:GO, amit részben annak is köszönhet, hogy óriási piaca van a játékbeli skineknek, és rengetegen kereskednek, illetve hazárdíroznak azokkal. Azonban mostantól egy kicsit máshogy fog működni a rendszer, és ennek bizony sok rajongó nem örül.

Hirdetés

Ha a Steam piacterén vásárolsz egy cserélhető tárgyat, akkor hét napot kell várnod, hogy továbbadhasd az adott cuccot, mert a Valve így akarja elkerülni a különféle visszaéléseket, ám a cserékre eddig nem vonatkozott ez a szabály. Viszont a srácok most úgy döntöttek, hogy a más felhasználóktól kapott tárgyakra is hét napos cooldownt raknak, és ez a változás könnyen keresztbe tehet a kereskedőknek, akik gyakorlatilag ebből élnek.

A dolog hátterében valószínűleg az állhat, hogy a Valve így szeretné visszaszorítani azokat a kétes hírnevű oldalakat, amelyeken a játékosok skinekkel rulettezhetnek. Azonban közben az online piacterek működését is korlátozzák, ahol rengetegen kereskednek egymással, vagy épp valódi pénzt csinálnak a drágább tárgyakból. Sokak szerint ez a változás szinte teljesen ellehetetleníti majd a skinekkel való üzletelést, amit bizony elég sok játékos csinál, így érthető, hogy nem örülnek a Valve döntésének. Még egy petíció is létrejött, amit már több mint 100 ezren írtak alá.

Ti mit gondoltok, jól döntött a stúdió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)