Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - bekerült a játékba az átdolgozott Cache, kaptunk egy régi-új kést is

|

A CS:GO legújabb frissítése egy nagyobb újdonság mellett számos kozmetikai extrát hozott a játékosoknak.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy a Valve átdolgozta a CS:GO Cache nevű pályáját, amit korábban már láthattunk is, de most végre hivatalosan is megérkezett a játékba. Emellett pedig kaptunk jó néhány újdonságot a Counter-Strike huszadik születésnapja alkalmából is (első béta verzió 1999. június 19-én futott be a Half-Life modifikációjaként). Igen, a CS és a GameStar is 20 éves, egy oviba jártunk.

Hirdetés

Végre hivatalosan is elérhető a játékban az FMPONE és Volcano által alaposan kipofozott Cache, amit egyelőre a Casual, a Deathmatch, illetve a Scrimmage játékmódokban tesztelgethetünk. Az új változat sok mindenben hasonlít a régihez, szóval nem egy teljesen új csatateret kaptunk, de azért akadnak olyan változások, amelyeket még meg kell szokniuk a játékosoknak. Illetve természetesen sokkal szebb környezetben lövöldözhetünk mostantól.

A Valve nem felejtette el a Counter-Strike sorozat huszadik születésnapját sem, és ez alkalomból egy csomó kozmetikai cuccot is hozott. A CS20 Weapon Case 17 skint tartalmaz lőfegyverekhez, valamint megszerezhetjük belőle a Classic Knife-ot, ami a CS 1.6 kése alapján lett megalkotva, és összesen 13 változatban elérhető.

A CS20 Sticker Capsule-ban pedig összesen 20, a játék közössége által tervezett matrica található, amikkel fegyvereinket díszíthetjük ki egy kicsit.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)