Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - újabb fegyverek alakulnak át, jön még egy fontos változás is

|

Ezúttal két pisztoly változik meg egy kicsit, illetve könnyebb dolga lesz a játékosoknak, ha épp nincs pénzük kevlárra és sisakra.

Hirdetés

Jó döntés volt a Valve részéről, amikor nekiálltak átdolgozni a pisztolyokat, és bizony meg is lett az eredménye, mert egyre többen kísérletezgetnek a fegyverekkel ahelyett, hogy mindig ugyanazzal a taktikával indulnának harcba. Most a fejlesztők alakítottak egy kicsit a terroristák kezdőfegyverén és egy olcsóbb pisztolyon is.

Hirdetés

Mielőtt rátérnénk a fegyverekre, fontos megjegyezni, hogy az aimpunch mértéke is változik, ha épp nincs semmilyen páncélunk, és egyelőre még csak tesztfázisban van a dolog, de ha végül bekerül a játékba, akkor komoly hatással lehet a metára. Így a pisztolykörök során például nem fontos kevlárra költeni, és helyette akár vehetünk gránátokat vagy egy jobb fegyvert.

Az aimpunch jelenséget akkor tapasztalhatjuk, amikor nem veszünk páncélt, és az ellenfél találataitól megugrik a kép, nehezítve ezzel a célzást. Alább láthatjátok, hogyan működik ez jelenleg, és milyen lenne a patch után.

A pisztolyok közül most a Glock-18 és a P250 a soros, a Valve mindkettőnek növelte az alapsebzését, de a Glock gyengébb lett, ha távoli ellenfélre tüzelünk, viszont pontosabb, amikor mozgás közben vagy gyorsan lövünk vele. Ezzel szemben a P250 kevesebbet sebez a páncélos játékosokra, pontatlanabb mozgás közben, viszont erősebb, ha messzire kell lőni.

Szerintetek működni fognak ezek a változások, vagy még dolgoznia kell rajta a Valve-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)