Hirdetés

Új rekordot döntött meg a Steam és a CS:GO

|

Mindkettőnek az egyidejűleg online lévő játékosok száma kapcsán sikerült remek eredményt elérnie.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a PC-s játékosok körében a Steam a legkedveltebb platform, aminek pedig az egyik legnépszerűbb játéka a Counter-Strike: Global Offensive. Nem csoda hát, hogy mindkettőt rengetegen indítják el nap mint nap.

Hirdetés

Azonban a SteamDB mérései alapján február 9. különösen jó nap volt mind a platform, mind pedig a játék számára, ugyanis sikerült új rekordokat beállítaniuk. Volt olyan pillanat ugyanis, amikor egyszerre 19,107,803 aktív felhasználó volt online a Steamen, illetve ugyanezen a napon esett meg az is, hogy egy ponton 901,681-en játszottak a CS:GO-val.

Ezek az adatok már csak azért is számítanak remek teljesítménynek, mert ezen a napon semmiféle nagy akció nem volt a Steamen, és a Valve FPS-e sem kapott tartalmasabb frissítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)