Hirdetés

Csábító Monster Hunter Freedom Unite PSP Bundle

|

Júniusban hódító körútra indul a Monster Hunter Freedom Unite, európai megjelenésének tiszteletére bundle kiadással jelentkezik a Capcom - Sony páros.

Hirdetés

Kontinensünkön június huszonhatodikán esedékes a Japánban hatalmas népszerűségnek örvendő Monster Hunter Freedom Unite megjelenése, melynek tiszteltére és megünneplésére a Capcom – Sony kettőse speciális ajánlattal kedveskedik.

A Monster Hunter Freedom Unite PSP Bundle tartalmában helyet szorítottak egy Mystic Silver PSP-3000 modellnek, egy Monster Hunter díszítésű PlayStation Portable toknak és bőrkészítésű képernyőtisztítónak, egy Monster Hunter inspirálta előlapnak, valamint a Monster Hunter Freedom Unite eredeti példányának. Japánban eredetileg Monster Hunter Portable 2nd G címen került forgalomba a közel 500 órányi játékidővel, 400 küldetéssel, vadonatúj szörnyekkel, környezettel és fegyverekkel valamint páncélszettekkel megáldott MH Freedom Unite.

Megjelenése napján több mint 680.000 példányt talált gazdára, egy héttel később 1,5 millióan hódoltak az akció-szerepjátéknak. Négyfős kooperatív támogatással és szigetországi visszajelzések alapján egyszerűen megunhatatlan hangulattal rendelkezik. A sorozattal most ismerkedők figyelmébe ajánljuk az online MH enciklopédiát, valamint a PSN hálózatáról lehúzható Monster Hunter Freedom Unite demót. A hivatalos sajtóközleményben nem tettek említést a Monster Hunter PSP Bundle díjszabásáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)