Hirdetés

Csak 7 hónap kellett, hogy visszatérjenek a Dark Souls 3 szerverei

|

A FromSoftware több mint kétszáz napig váratta a rajongókat, de végre megoldotta a problémát.

Hirdetés

Év elején történt, hogy kiderült, komoly biztonsági rés van a Souls-játékokban, amely érintette a Dark Souls: Remastered, a Dark Souls II, a Dark Souls III és a Dark Souls: Prepare to Die Edition PC-s változatainak többjátékos módját is. A sérülékenység miatt akár az egész számítógépünk felett is átvehették az irányítást a hackerek, ennek elhárítása érdekében pedig a FromSoftware úgy döntött, hogy bizonytalan ideig lekapcsolja a szervereket.

Hirdetés

Időközben aztán megjelent a stúdió eddigi legambiciózusabb játéka, az Elden Ring, amely magának követelte a figyelmet és az erőforrást, és ez azt jelentette, hogy az elmúlt évtized egyik legnagyobb hatású sorozata hónapokon keresztül nem működött rendesen PC-n. A Bandai Namco végül májusban reagált érdemlegesen a közösség elégedetlenkedésére, amikor is a vállalat ügyfélszolgálata megerősítette, hogy a fejlesztők már aktívan dolgoznak a probléma megoldásán

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így érkeztünk el napjainkig, amikor is megtörtént a csoda, noha nem őszinte a mosolyunk: a FromSoftware végre elérte, hogy a Dark Souls 3 újra online legyen - hét hónappal azután, hogy leállították a szervereket -, de a többi játék esetében még nem sikerült az áttörés. 

A hivatalos Twitter-posztban köszönik az eddigi türelmet és a támogatást, a csapat dolgozik azon, hogy a többi Dark Souls cím online funkcióit is helyreállítása, addig viszont be kell érnünk azzal, hogy a Dark Souls 3 újra teljessé vált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)