Hirdetés

Csak a Cyberpunk 2077 multiplayerében lesz mikrotranzakciós modell

|

Az egyjátékos Cyberpunk 2077 élmény során nem kell számítanunk arra, hogy valódi pénzt fizessük extra tartalomért - ezt most újra megerősítették.

Hirdetés

A CD Projekt Red már korábban is említette, hogy a Cyberpunk 2077 teljesen mentes lesz a mikrotranzakcióktól, azonban a multiplayer módban lesz lehetőség bónusz tárgyakat vásárolni valódi pénzért, de az újabb és újabb találgatások és pletykák miatt fontosnak érezték újra leszögezni ezt.

Ahogy a GTA V és a Red Dead Redemption 2 esetében is, úgy a Cyberpunk 2077 és a Cyberpunk online különálló projektek, így más szabályokat hoztak a fejlesztőcsapatok a játékon belüli mikrotranzakciókra.

Hirdetés

Adam Kiciński, a CDPR ügyvezető igazgatója kijelentette, hogy a játék singleplayerét csak egyszer kell megvenni, ingyenes DLC-kkel fogják bővíteni, és nem kell fizetni további tartalomért.

Az összes kiegészítő megjelenését követően fog csak érkezni a Cyberpunk multiplayer módja, amelyben lesznek mikrotranzakciók, viszont a fejlesztők igyekeznek olyan tartalmakkal előrukkolni, amelyek tényleg valamilyen plusz értéket jelenthetnek a játékosok számára.

Kiciński hozzátette, hogy nem agresszív módon próbálják majd az arcunkba tolni ezeket, becsben tartják azt a pénzt, amit náluk költünk (és az eddigi tapasztalataink alapján nincs okunk kételkedni ebben).

Cyberpunk 2077 2020. november 19-én érkezik PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, jövőre pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Az ígéretek szerint már nem lesz több csúszás, szóval ebben szinte teljesen biztosak lehetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)