Hirdetés

Csak augusztusban mutatják meg a PlayStation 5-öt?

|

PlayStation 5 nagy leleplezésére könnyen lehet, hogy még hónapokat kell várnunk, egyre kevésbé nevezhetőek biztatónak az iparági pletykák.

Hirdetés

A napokban arról érkeztek kósza hírek, hogy júniusban leplezi le a PlayStation 5 játékait a Sony, de könnyen lehet, hogy ekkor még mindig nem fogják megvillantani nekünk magát a konzolt. Továbbra is a sötétben tapogatózunk, nagyon jó lenne, ha végre hivatalos dátumokkal is előállna a cég. 

Hirdetés

Szólnak arról is pletykák, hogy az eredetileg június 4-re tervezett digitális Sony eseményt teljesen elhalasztják, más játékipari szivárogtatók (például a VentureBeat részéről Jeff Grubb) viszont úgy tudják, hogy a bemutató végül tényleg ekkor lesz megtartva, azonban magát a PlayStation 5 konzolt még most sem fogják megmutatni nekünk. Helyette inkább a játékokra koncentrálnak, de nem érdemes arra számítani, hogy itt leplezik le a következő Spider-Mant vagy God of Wart, mindössze kisebb címeket dobnak be - hasonló lesz tehát a dolog, mint a május elején megtartott Xbox Series X bemutató.

Ha a Sony egészen augusztus végéig húzz a dolgot, akkor könnyen lehet, hogy a digitális gamescomon láthatjuk meg végül teljes valójában az új PlayStation 5 konzolt. Összehasonlításképp a PlayStation 4-et 2013. február 20-án, a PlayStation Meetingen jelentette be a Sony, magát a konzolt az E3-on mutatták meg 2013. június 10-én, míg a pontos megjelenési dátumra 2013. augusztus 20-ig kellett várni, ezt a gamescomon árulták el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)