Hirdetés

Csak az NBA 2K21 következő generációs változataiban lehet majd női kosarast csinálni

|

Sajnos a funkció az NBA 2K21 PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadásaiból kimarad.

Hirdetés

Generációváltáskor mindig érezhető, hogy a fejlesztők igyekeznek hamar elengedni a leköszönő gépeket, és bár a játékok még néhány évig megjelennek ezekre, aki igazán komoly újításokra vágyik, annak szintet kell lépnie. A 2K Sports egyelőre azt sulykolja, hogy a PC-s, PS4-es és Xbox One-os változat is nagyon jó lesz, és nem maradnak újítások nélkül azok, akik ezek valamelyikét választják, de azért lépten-nyomon sugallja, hogy javasolt megvárni a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadásokat.

Hirdetés

A jelenlegi változat szeptember 4-én debütál, viszont mint a Polygon cikkéből megtudtuk, ebből egy olyan funkció is kimarad, aminek elvileg nem lenne technikai akadálya: a MyPlayerben ugyanis csak PS5-ön és XSX-en készíthetünk majd női kosarast. Ennek okát egyelőre nem árulta el a fejlesztő Visual Concepts, de valószínűleg csak az erőforrások priorizálása miatt alakult így. Maga a WNBA egyébként a Play Now és a Season módokban is visszatér, mind a 12 csapatot irányíthatjuk majd a 2K21 minden változatában. Mindenesetre annak örülünk, hogy nagyobb hangsúlyt kap a WNBA, és érdeklődve várjuk a további bejelentéseket ennek kapcsán.

A MyCareer főszereplője egyébként Junior lesz, aki egy népszerű kosaras fia, és apja árnyékában kell az élre törnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)