Hirdetés

Csak azok szüneteltethetik az Outriderst, akiknek Nvidia kártyájuk van

|

Nem valami bizarr exkluzivitási megállapodásról van szó, hanem egy trükkről.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy az online játékokat nem lehet leszünetelni, még akkor sem, ha egyedül játszunk (bárcsak a szülők is tudnák ezt...). Az Outridersben sem áll le az akció, ha a menüben bóklászunk, de PC-n van egy megoldás, ami az Nvidia egyik technológiájának köszönhető. 

A People Can Fly loot shootere is támogatja az Nvidia Anselt, amivel a kamera szabad mozgatásával készíthetünk képeket játék közben. Ha megnyomjuk az Alt+F2-t, a játék megáll - feltéve, hogy egyedül játszunk.

Hirdetés

Kooperatív módban ez a trükk sem bevethető - bár az Ansel ilyenkor is használható, az események természetesen nem zavartalanul folynak tovább. Érdekes belegondolni, hogy ha ez így működik, akkor a People Can Fly miért nem építi be a lehetőséget eleve, hogy azt mind az AMD-sek, mind konzolosok használhassák. Reméljük, hamarosan jön egy frissítés, ami semmissé teszi a kérdést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)