Hirdetés

Csak három hónapja jelent meg, de máris lelövik a Disintegration szervereit

|

A Private Division játéka annyira nem érdekelte a játékosokat, hogy nincs értelme tovább életben tartani.

Hirdetés

Ritkán fordul elő, hogy egy egyébként AAA szintű játék többjátékos módját nem tudjuk kipróbálni, mert annyira néptelenek a szerverek, hogy egyszerűen nincs kivel játszani. A Disintegration tesztelésének már valamivel a megjelenés után álltam neki, amikor nem csak az újságírók, a játékosok is rászabadulhattak, de még így sem jártam sikerrel, így hát azzal a konklúzióval zártam a cikket, hogy mindegy, milyen a multi, ha nincs, aki játsszon vele.

Hirdetés

SteamCharts alapján a mindenkori csúcs 539 volt az egyszerre játszók számát tekintve, amit júliusban sikerült elérni. Azóta folyamatos a zuhanás, az elmúlt 30 napban 27 volt a rekord, de most épp 2-en játszanak vele PC-n. Ennek fényében nem meglepő a csapat bejelentése, miszerint ma megkezdődik a többjátékos mód teljes leépítése, és november 17-étől csak az egyjátékos kampány marad játszható. A játékbeli bolt már nem elérhető.

A csapat közleményében elmondta, hogy bár úgy látták, a kampány érdekelte a játékosokat, a multi nem tudott olyan népszerűségre szert tenni, amivel garantálható lett volna a kielégítő élmény. Ezzel együtt nem bánták meg, hogy kockázatot vállaltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)