Hirdetés

Csak jövőre jelenhet meg a Hogwarts Legacy

|

A következő Harry Potter játéknak több idő kell, hogy olyan legyen, amilyennek a készítők megálmodták.

Hirdetés

Szeptemberi bemutatója óta nem sokat hallottunk a Harry Potter játékokat összefogó Portkey Games ernyője alatt, az Avalanche Software fejlesztésében készülő Hogwarts Legacyról, pedig akkor igencsak lázba jöttünk tőle. A fejlesztők 2021-es megjelenéssel számoltak, de közben kiderült, hogy ezt nem fogják tudni tartani. 

Meglepő módon nem az utolsó pillanatban, hanem még most, az év elején jelezték, hogy a megjelenés éve 2022-re módosult. Indoklásként annyit fűztek hozzá, hogy szeretnék a lehető legjobb élményt adni a franchise rajongóinak, és ennek érdekében nem siettetik a munkát.

Hirdetés

Ha egyszer elkészül, a Hogwarts Legacy egy a Wizarding World univerzumban játszódó, egyjátékos RPG lesz, amiben a Harry Potter könyvek eseményei előtt látogathatunk el a Roxfortba, és az általunk megalkotott diákot irányíthatjuk mindenféle kalandok során. Mint a Cyberpunk 2077 példája is mutatja, tényleg jobb nem siettetni semmit, mi pedig türelemmel várjuk a végeredményt. 

Az Avalanche Software egyébként 2005 óta szinte kizárólag Disney játékokat készített, egyebek mellett a Disney Infinityket, úgyhogy ez valamelyest új terep lesz számukra, ami miatt pláne nem baj, ha a tökéletességre törekszenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)