Hirdetés

Csak most sikerült rábukkanni a Grand Theft Auto: Vice City egyik kivágott küldetésére

|

A GTA: Vice City - Definitive Edition megjelenése kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Tommy Vercettiből filmsztár lehetett volna.

Hirdetés

Az eredeti Grand Theft Auto: Vice City idén már 20. születésnapját fogja ünnepelni, de ma is ugyanolyan jó elővenni, mint annak idején. Bár a felújított kiadása eredetileg kimondottan silány volt a falakba ragadó autók, röhejesen rossz karaktermodellek és egyéb, érthetetlen hibák miatt, mostanra sikerült valamennyire feljavítani.

A játék Definitive Edition kiadásában talált rá a Vadim M csatorna egy elkaszált küldetés nyomaira, olyan fájlokra, amik az eredeti - egyébként a modderek által is kedvelt, így alaposan szétszedett - játékban nem kaptak helyet.

Hirdetés

A remastereken dolgozó Grove Street Games számos olyan fájlt is megkapott, amiket nem lett volna szabad a játék végleges változatában hagyni, és csak a későbbi patchek valamelyikével távolította el. Ezek segítségével sikerült visszállítani azt a küldetést, amiben Tommy Vercetti kilép az Ocean Beach-i rendőrkapitányságról, aztán a Malibu Clubban tűzpárbajba keveredik, de egy Banshee-vel el tud menekülni, mielőtt hordókba hajt és felrobban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Valószínűleg az egész jelenetsor egy Steve Scott nevű filmproducer megbízásából készült el, aki egy hangfájlban arra kéri Tommyt, hogy egy üldözéses jelenetben legyen segítségére. A visszanyert részleteket az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)