Hirdetés

Csak PC-n lesz Gotham City Impostors béta

|

Amennyiben lehet hinni a twitteres bejegyzésnek, PC-n lehet majd bétázni.

Hirdetés

Az XboxHut tette fel a kérdést twitteren, melyre a képen is látható választ kapta. Ennek alapján elég egyértelműnek tűnik a helyzet a Gotham City Impostors bétával kapcsolatban, de nem lepődnénk meg, ha valami hirtelen megváltozna. Persze a választ szó szerint véve akár arra is következtethetünk, hogy PC-n zárt béta, konzolon pedig nyílt, de az ilyesfajta humort hagyjuk meg az angoloknak.

A válasz egyébként azért meglepő, mert a zárt bétára való jelentkezés idején egyértelműen úgy lehetett tudni, hogy a Gotham City Impostors korai fázisú tesztelését egyaránt élvezhetik majd a szerencsések PC-n, Xbox360-on és PS3-on is. A játék egyébként jövőre fog megjelenni, és az olcsóbb kategória kedvelőinek fekszik az árazás, mely 1200 MS pont, vagy 15 dollár, azaz nem egészen 3.000 forint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)