Hirdetés

Csalóellenes szoftverrel rajtolhatott a Battlefield 2042 technikai tesztje

|

Állítólag már a zárt próba alatt is szűri a cheatereket a DICE.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, augusztus 12. és 15. között néhány szerencsés EA playtester elsőként próbálhatja ki az október 22-én érkező Battlefield 2042-t. A technikai tesztet szeptemberben nyílt béta is követi, egyelőre azonban csak a kiválasztottak nyerhetnek bepillantást a BF-széria soron következő epizódjába.

Habár a sikeres jelentkezőket titoktartási szerződés köti, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a szélesebb közönség számára is leeshet néhány információmorzsa a játékról.

Hirdetés

Most éppen a Battlefield-ügyekben többnyire járatosnak bizonyuló újságíró, Tom Henderson szellőztette meg a Twitteren, hogy már a zárt tesztet is aktív csalásellenes szoftver felügyeli.

A nem is olyan távoli jövőbe helyezett lövölde elvileg az Easy Anti-Cheatet (EAC) használja, ami olyan címekben teljesít szolgálatot, mint a Fortnite, a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, a Dead by Daylight, vagy a szintén EA-érdekeltség Apex Legends és a Knockout City.

Habár messze nem tökéletes megoldás, az EAC-ról általában véve jó véleménnyel vannak a felhasználók, így mindenképp jó hír, hogy már a kezdetektől jelen lesz a játékban. Ellenpéldaként elég csak a Call of Duty: Warzone-ra gondolni, amely másfél évvel rajt után is kilátástalan harcot vív a cheaterek ellen, nemrég például a Twitch hivatalos versenyén bukott le egy csaló streamer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)