Hirdetés

Csápokat a magasba, megérkezett a The Darkness II demó

|

Mi megmondtuk, hogy jön és lám meg is érkezett!

Hirdetés

A 2K szabadjára engedte a képregény alapokon nyugvó The Darkness folytatásának demóját. A The Darkness II demója ugyan egyelőre csak az Xbox Live Gold előfizetést birtokló játékosoknak érhető el, de az ezt nélkülöző Xbox, illetve a PC és Playstation 3 tulajoknak sincs okuk a szomorkodásra.

Január 24-től ugyanis a többi Xbox-os, a PC-s, valamint az Észak-amerikai Playstation 3 tulajok is hozzájuthatnak majd a demóhoz. Január 25-től pedig végre a világ összes többi Playstation 3 tulaja is élvezheti majd a sötét, démoni kalandok egy kis darabját. A teljes játék február 7-én érkezik a már említett platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)