Hirdetés

Csatlakozz a NeocoreGames csapatához!

|

Hazánk legsikeresebb játékfejlesztő csapata új tagokat keres. Most itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz!

Hirdetés

A magyar NeocoreGames csapata már jó ideje dolgozik a Warhammer 40k univerzum következő nagy durranásán, a Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyron, de mint az a játékfejesztésben ismeretes, mindig elfér még néhány plusz ember.

A srácok most több állást is meghirdettek, így akár a programozásban, akár a grafikai munkákban vagy épp a játéktervezésben mozogsz otthonosan, biztosan találsz olyan pozíciót, ami érdekes lesz a számodra. Na meg persze az sem feltétlenül rossz pont, ha az ember szereti a W40k világot, hiszen ezen a csodán fog dolgozni:

 

Inkvizítornak sajnos nem lehet jelentkezni, de így is bőven van miből választani. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, akkor látogassátok meg a NeocoreGames weboldalát, ahol minden infót megtaláltok a pozíciókkal kapcsolatban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)