Hirdetés

Csehországban készül az új Silent Hill

|

A Konami megerősítette, hogy a Kuju csehországi stúdiójában készül a széria következő felvonása.

Hirdetés

Tetszik, vagy sem, a cseh játékipar az elmúlt másfél évtizedben köröket vert a hazaira, hiszen olyan klasszikusokat adott a világnak, mint a Mafia, vagy épp az Operation Flashpoint.



Persze botorság lenne részemről fenntartások nélkül feltételezni, hogy a Kuju Entertainment által a közelmúltban Brno városában alapított Vatra Games műve megugorja a szintet, s nem csak egy kifogástalan minőségű Silent Hill epizód lesz, hanem instant klasszikus is egyben. Az esély mindenesetre megvan.
Sokat még nem tudni az új projektről, a sajtó munkatársai is csak egy rövid, igazából semmire sem jó teasert láthattak. A Konami ígérete szerint azonban júniusban megtörik hallgatásukat, s elárasztanak bennünket információval.



Addig is érdemes lehet ellátogatni a Vatra Games honlapjára, végigböngészni a csapat tagjait bemutató írást. Jómagam hangosan röhögtem, amikor megtudtam, hogy a vezető dizájner nem csak táblás játékokat tervezett a múltban, hanem egy orosz érdekeltségű kaszinóban testőrként, kidobóként is dolgozott. Hogy ennek ismeretében senki se meri 80% alatt értékelni a játékait, az fix.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)