Hirdetés

Csehszlovák tankokkal bővül a World of Tanks Blitz

|

Megérkezett a 7.7-es World of Tanks Blitz frissítés, ami 5 új harckocsival bővítette az európai tech fát. A csehszlovák csodákkal hatalmas pusztítást végezhetünk majd a csatatéren.

Hirdetés

A World of Tanks Blitz nagyon szépen fejlődött az elmúlt hónapokban, és a közelmúltban már Nintendo Switchet is meghódította. A tankos móka most egy komolyabb frissítéssel bővült, amely elsődlegesen a csehszlovák tankokra koncentrál, de más tartalmakkal is kedveskedik nekünk.

A World of Tanks Blitz 7.7-es frissítése 5 új harckocsit ékelt be az európai fejlesztési fába, amelyek a Tier VI és X között helyezkednek el. Az új tankok remekül manőverezhető, rendkívül jól felszerelt pusztítók benyomását keltik.

Hirdetés

A teljes csehszlovák felhozatal a következő:

  • Škoda T 25 (Tier VI)
  • Konštrukta T-34/100 (Tier VII)
  • TVP VTU Koncept (Tier VIII)
  • Škoda T 50 (Tier IX)
  • TVP 50/51 (Tier X)

A frissítésről egy velősebb bemutatóvideó is készült, de lentebb a harcjárművek tényleges ismertetőjét is megtaláljátok. Mindenképpen érdemes megtekinteni, akár aktív játékos vagy, akár félénk érdeklődő, aki egyelőre még csak kacérkodik a tankcsaták gondolatával.

A 7.7 nemcsak új páncélosokat, hanem egy új eseményt is hoz, ami március 1-én veszi kezdetét. Aki még nem próbálta a játékot az ingyenesen belevághat PC-n, iOS-en, Androidon, és Nintendo Switchen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)