Hirdetés

Csendben érkezett, mégis figyelemre méltó a GTA V next-gen új frissítése

|

Nem verte nagy dobra a Rockstar a legutóbbi GTA V frissítést, az mégis sok fontos változást eszközölt a játékban.

Hirdetés

Március közepén végre megérkezett az először 2013-ban megjelent Grand Theft Auto V legújabb kiadása, most épp az Xbox Series és PlayStation 5 konzolokra optimalizálva. Ugyan a Rockstar a legfontosabb technikai újdonságokat belepakolta a játékba, bőven maradt bennünk hiányérzet, pláne, hogy sok next-gen frissítéssel szemben, a GTA új verziójáért fizetni is kell.

A Rockstar Games a megúszós megjelenést követően azért a korábbi trilógiát is kipofozta, és úgy tűnik, hogy még a GTA V legújabb verziójával sem végeztek. Nemrégiben újabb frissítés érkezett, ami ugyan nem sok, de annál fontosabb változásokat hozott.

Hirdetés

Ezek közül a legfontosabbak:

  • Végre ki lehet kapcsolni a motion blurt (sokak szerint a létezése is felháborító)
  • Továbbra is szólnak a zenék Xbox Live Party közben
  • Új lehetőségeket tettek be, hogy bizonyos aktivitásokat elrejtsünk a térképen
  • Kijavították a járművek árnyékait Xbox Series gépeken

A frissítés azonban nem csak a PlayStation 5-ös és az Xbox Series tulajdonosokat érinti. A Rockstar valószínűleg PC-re is elhozza a ráncfelvarrott kiadást, aminek első jele, hogy ugyan egyelőre üresen, de bekerültek a next-gen fájlok a számítógépes verzióba. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha rendelkezel PlayStation 5-tel, vagy Xbox Series konzollal, most érdemes lehet elgondolkodni a GTA V új verziójának beszerzésén, az ugyanis éppen 50%-kal olcsóbban beszerezhető. A Grand Theft Auto játékokról készült toplistánkat pedig itt nézheted meg, szállj vitába velünk a kommentek között:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)