Hirdetés

Cserélhető csatlakozós Sharkoon ventilátorok

|

A Sharkoon új ventilátorral debütál a holnap induló CeBIT-en.

Hirdetés

A Sharkoon egy új megközelítéssel szeretné magát a halk gépek szerelmeseinek szívébe lopni,  egy olyan megoldással, ami eddig egyik gyártónak sem jutott eszébe. A CeBIT-en mutatják be a Silent Eagle SE-t, ami a gyártó névjegyévé  vált golflabda felülettel  rendelkezik,  de a csatlakozója már nem ennyire megszokott.A mérnökök újabb ötlete is a modding világából való, a halk gépekre vágyók már régóta rájöttek hogyan is lehet fix  5-7 vagy9 V-ot adni a légkeverőknek, ezzel alacsonyabb fordulatszámot és halkabb működést kapva. Az új Sharkoon ventilátor első csatlakozója a keretbe van építve, ide a csomag részét képező négy, más-más színkóddal ellátott  kábelt lehet bedugni, amelyek a megszokott 4 pines kapuhoz más-más kiosztást kaptak. A fekete a low noise néven fut, ez gyakorlatilag semmint nem tesz csak 12V-ot biztosít, a piros ezzel szemben a silent verziót fedi, itt csak 9V-ot kapunk. A kék színű harisnya az igazán érzékeny fülűeknek készült ultra silent feliratot kapta, ezzel  7V-ra redukálható a feszültség. A negyedik a standard, itt az alaplapra köthető 3 tűs csatlakozóval találkozhatunk, ezzel terhelés és hőmérséklet függvényében a gép automatikusan fogja a fordulatszámot beállítani.

 
 

Ezzel a mérnökök szerint 6.5 és 22dBA közé lehet belőni igény szerint a zajszintet,  ami a legtöbb felhasználó számára ideális lehet, illetve a megfelelő feladathoz is idomulhat (processzorhűtés, szellőztetés, merevlemezhűtés, stb). Az áruk várhatóan  11 (80mm) és 13 (120mm) euró körül alakulhat, a nagyobb házak tulajdonosainak a gyártó igény szerint biztosít megfelelő hosszabbítót is (a négy választható toldalék mindegyike 30cm-es), 60cm-ért  11 euróval leszünk könnyebbek.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)