Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - nem lehet ugyanúgy átlőni a hírhedt falat, de van helyette más

|

A Cache pálya kapott egy apró frissítést, ami szó szerint befoltozza a néhány hónapja felfedezett wallbang lehetőséget.

Hirdetés

Április végén, egy ESL Pro League meccs során láthattuk, ahogy Alexandre "bodyy" Pianaro kétszer is sikeresen kilőtte az ellenfél csapat játékosát egy elképesztően jól időzített, falon át történő lövéssel. A pálya egyik készítője előállt a hibajavítással, amit a Valve a legújabb frissítéssel be is hozott a játékba, de néhány leleményes játékos újabb átlőhető pontokat talált.

Hirdetés

Ha esetleg már nem emlékeznétek a hírhedt lövésre, akkor most újból megnézhetitek az elsőt.

Bodyy azóta számtalan alkalommal megkísérelte a cselt, és mások is átvették tőle, de most a Cache pálya egyik megalkotója, FMPONE lépett az ügyben. A szóban forgó falon keresztül még mindig eltalálhatjuk az ellenfelet, azonban a sebzés már jóval alacsonyabb, így nem lehet AWP-vel azonnal lelőni valakit. A változtatás először a Steam Workshop-ba került be, aztán a Valve gyorsan lépett, és a játékba is berakta, amire a francia profi egész jól reagált.

Azonban a játékosoknak nem kellett sok idő, hogy ismét trükközni kezdjenek, és visszahoztak egy korábban felfedezett, de ritkábban használt wallbanget.

Szerintetek szükséges kijavítani ezeket a dolgokat, vagy sokat hozzáadhatnak a meccs hangulatához, ha valaki előáll egy ilyen lövéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)