Hirdetés

Elcsalták a CS:GO fogadásokat, ezért nyertek mindig a YouTuberek

|

Egy videós beismerte, több olyan videót is készített, amelyben biztos volt, hogy több ezer dollárt fog nyerni.

Hirdetés

"Azonnal szükségünk van arra a videóra, csak mondd meg, mit kérsz érte!" - ilyen és ehhez hasonló beszélgetéseket hozott most nyilvánosságra egy videós, miután beismerte, nem egyszer készített olyan videót, amit előre lebeszélt az oldal készítőivel.

Egyre nagyobbra duzzad a Counter-Strike: Global Offensive körül kibontakozó botrány, ugyanis amellett, hogy a különböző fogadásokkal foglalkozó oldalak sokszor illegálisan működnek, általában nem éppen erkölcsös módon hirdetik magukat. Nemrég írtunk két videósról, akik a saját fogadási oldalukat promózták, miközben senkinek nem árulták el, hogy akár nyernek, akár veszítenek, az a pénz az övék marad, most pedig egy újabb érdekes esetre derült fény.

A PsiSyndicate néven ismert videós, Lewis Stewart beismerte, hogy a SteamLoto oldal kérésére több olyan videót is készített, amelyben elcsalták a fogadásokat. A srác a képeken látható levelezést is elküldte a Eurogamer számára, ezzel bizonyítva a dolgot. Stewart egy vieóban kért bocsánatot, a nyereményei nagy részét (amelyek több mint 3200 dollárt érnek két videóból) már elosztogatta, a maradékot pedig a közeljövőben tervezi kisorsolni a nézői között. Úgy érezte, nem tud ezzel a hazugsággal együtt élni, ezért is döntött amellett, hogy bevallja a dolgot.

Stewart egyébként az elmúlt időszakban számos különböző oldaltól kapott megkeresést, pedig a maga 400 ezer feliratkozójával nem is számít olyan hatalmas videósnak. Ezek az oldalak megpróbálnak minél több embert behálózni, a fogadásokból ugyanis elképesztő összegeket keresnek, úgyhogy ne higyjetek el mindent, amit a YouTube-on láttok: ha egy videós nagyot kaszál egy ilyen oldalon, az jó eséllyel nem véletlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)