Hirdetés

Kínában ingyenes lesz a Counter-Strike: Global Offensive

|

A jelek szerint az ottani játékosok teljesen ingyenesen tölthetik majd le a világ legnépszerűbb lövöldözős játékat. Persze van egy csavar a dologban.

Hirdetés

Az ázsiai országban egy ideje már elérhető ugyan a CS:GO, a Valve nem fektetett túl nagy hangsúlyt az ottani játékosok támogatására, így például hivatalos szerverek sem nagyon voltak, ezért a legtöbben valamilyen privát szerveren próbáltak játszani.

A legújabb frissítés forráskódját böngészve bukkantak rá néhányan arra az értesítésre, mely szerint a kínai játékosok hamarosan teljesen ingyenesen férhetnek majd hozzá a játékhoz, feltéve, hogy minden kétséget kizáróan azonosítják magukat. A rangsorolt meccsekhez ugye már nálunk is meg kell adni a telefonszámot, de itt ha valakit banolnak, elég egy új fiók és egy új telefonszám, Kínában viszont gyakorlatilag az embereket zárják majd ki ilyen esetben.

Itt egyébként nem közvetlenül a Valve, hanem a Perfect World értékesíti a játékot, amihez természetesen azok is hozzáférnek majd, akik nem tudják igazolni a személyazonosságukat, nekik azonban 8800 点-t kell fizetniük ezért. Hogy ez pontosan micsoda, azt egyelőre nem sikerült kideríteni, de biztosan nem a helyi valuta, 8800 jüan ugyanis olyan 1300 dollár körül van, így ez valamilyen Perfect World virtuális valuta lehet.

Ezzel nyilvánvalóan az a céljuk, hogy az immár elérhető hivatalos szerverek irányába tereljék a játékosokat. Nálunk biztosan nem vezetnek majd be hasonlót, úgyhogy ne várjátok, hogy ingyenes legyen a CS:GO.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)