Hirdetés

Napi büntetés: egy csaló streamer indította el a legújabb CS:GO mémet

|

Élő adásban kapcsolta be a wallhacket, aztán amikor rájött, hogy a nézői is látják a dolgot, az egészet egy barátnőjére fogta. Mindezt egy Oscar-díjas alakítással.

Hirdetés

Ha eddig nem mondott semmit MissQGemini neve, akkor most már majdnem mindegy is, a kisasszony csatornáját ugyanis annak rendje és módja szerint letiltotta a Twitch, miután elő egyenesben csalt a CS:GO-ban.

A videó elején látszik, ahogy fellövi a programot, amiben aimbottól kezdve  a wallhacken át minden van, sőt, még a saját profiljába is belép. Aztán úgy játszik, mintha mi sem történt volna, amíg rá nem jön, hogy a nézők is látják a turpisságot, azonnal kapcsol, és mintha ő is csak most venné észre a percek óta dolgozó csalást, felháborodik, majd az egészet a barátnőjére Clarára fogja.

Díjnyertes alakítás, egy pillanatra majdnem el is hittük az egészet. Miután letiltották a csatornáját, gyorsan csinált egy másikat, ahol élőben streamelte, ahogy elkezdi átküldeni a cuccait egy pajtásának, nehogy azokat is bebukja, amikor lesújt a VAC. És hogy mivel próbálta meg elütni a gyanusítgatást? Hát persze, hogy egy kis szexizmussal:

Clarát (aki lehet, hogy nem is létezik) persze azonnal felkapta az internet. A VAC-gyanús videók alá már "CLARA" kommentek érkeznek, és e-sport fronton is felbukkant már a Clara Logic Gaming, a Clara9, sőt, Clara2k neve is.

Reméljük, hogy mihamarabb elnyeri méltó büntetését, mi pedig legalább nevettünk egy jót szegényen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)