Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - a megújult Dust2 mellett még sok újdonságot hoz a következő frissítés

|

Már tesztelhető a legendás pálya átalakított változata, de a Valve a hangokon is csiszolt egy kicsit.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy átdolgozásra kerül a Counter Strike játékok talán legikonikusabb pályája, és tegnap meg is érkezett róla az első kép, ma pedig élesedett a dolog a tesztszerveren, ráadásul további meglepetések is jöttek.

Hirdetés

Az új Dust2 saját weboldalt kapott, ahol a Valve részletesen bemutatja az egyes területeket, és még azt is megnézhetjük, mi minden változott az előző verzióhoz képest. Emellett pedig vadonatúj és sokkal menőbb karaktermodelleket is kaptak a terroristák az új pályán.

A srácok folytatják a hangok átdolgozását is, így teljesen más hangzása van annak, ha ugrás után földet érünk vagy ha felveszünk valamilyen tárgyat, de a járművekbe és hordókba becsapódó golyók is máshogy szólnak már. A tesztfázist követően még változtathat a dolgokon a Valve, tehát egyelőre nem érdemes készpénznek venni az újításokat.

Nektek hogy tetszik a felújított Dust2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)