Hirdetés

CSI: Deadly Intent Laurence Fishburne főszereplésével

|

A Ubisoft elégedett lehet a CSI sorozat játékos átiratainak teljesítményével, hiszen minden évben kapunk egy-egy új felvonást.

Hirdetés

A 2000-ben indult CSI (Helyszínelők) tévésorozat a CBS csatorna egyik legsikeresebb vállalkozása. Bár a ma is futó széria az évek során több oldalhajtást növesztett - a CSI: Miami (2002) és a CSI: New York (2004) mellett sokáig pletykáltak egy londoni szériáról is -, népszerűség tekintetében egyik sem múlta felül az eredeti, vegasi gárdát.



A csapat a legutóbbi évadban egy új szereplővel bővült. Dr. Ray Langstont a Mátrix Morpheusának szerepében világhírnévre szert tett Laurence Fishburne személyesíti meg. A CBS és a Ubisoft megbízásából a CSI: Deadly Intent címmel futó nyomozós kalandjátékot a Telltale Games készítheti el, s ők máris Fisburne karakterét tették meg játékuk legfontosabb szereplőjének.



A sorozat védejgyének számító luminolos, és egyéb, a filmszériából kölcsönzött ötletekre épülő fejtörőkkel fűszerezett CSI: Deadly Intent gyilkosai után még idén ősszel kezdetét veheti a nyomozás PC, Xbox 360, Nindendo DS, és Nintendo Wii platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)