Hirdetés

Csőbe húzzák a YouTube-ot?

|

A Google friss szerzeményével kapcsolatban sokan kaptak vérszemet, egymást érik a megalapozottnak tűnő vagy éppen szánalmas próbálkozások.

Hirdetés

Legutóbb éppen a csővezeték-gyártó gépekben utazó Universal Tube látta meg a szerzőijogi páriaként kezelt videofeltöltő oldalban a lehetőséget, és keresetet nyújtott be a YouTube ellen a "két vállalkozás hasonló webcíme által okozott károk" megtérítését remélve. A cég panaszának alapja, hogy állítólag sok felhasználó elgépeli a www.youtube.com címet, és emiatt a www.utube.com oldalon köt ki. A Universal Tube site-jának látogatottságát a kereset szerint ez a havi 1500 találatról több mint 2 millióra növelte, és az új látogatók mind "feslett és undorító videotartalmakat" kérnek számon a becsületes csőgyárosokon, felborítva ezzel a cég ügyfélkapcsolati rendszerét.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)