Hirdetés

Csodabillentyűzet a Microsofttól

|

A Microsoft bemutatta egyedülálló, Windows Vista aggyal rendelkező billentyűzetét. Nos, valóban egyedi darabról van szó. Automatikus háttérvilágítás, amely mozgásérzékelő segítségével lekapcsol, ha otthagyjuk. Vezeték nélküli kialakítás, amely 30 láb távolságot enged gépünktől, így azt akár az ágyból is vezérelhetjük ezzel a teljeskörű szerkezettel. Ez a cucc tényleg mindent tud, ami egy billentyűzetbe belefér. Egyelőre csak a termék teaser weblapja érhető el egy rövidebb klippel, így technikai specifikációkat és egyéb részleteket egyelőre nem tudunk. Az oldal megtekintése feltétlen ajánlott, szemrevaló darabról van szó. Erre tessék...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)