Hirdetés

Csodás a DiRT 5 első videója

|

Bár néhol azt hihetnénk, hogy a Forza Horizon sorozat új részét látjuk, valójában a DiRT számozott folytatását kapjuk meg hamarosan.

Hirdetés

A Codemasters a napokban sugallta, hogy bár a DiRT Rally 2.0-val nagyjából végzett, hamarosan leleplezi, mi lesz a következő lépés a sorozat számára. Nem volt nehéz eltalálni, hogy a DiRT 5 készül.

Hirdetés

Körbeutazhatjuk majd a világot, és barátainkkal együtt "szelidíthetjük meg" a legdurvább off-road járgányokat, változatos időjárási körülmények között versenyezve. Xbox One-ra és Xbox Series X-re egyaránt megjelenik a játék 2020 októberében, és aki az egyik platformra megveszi, a másikon is játszhatja, de jön még ezek mellett PC-re, PS4-re, PS5-re és Stadiára is (utóbbira csak 2021 elején). Kötött pályás versenyekre számíthatunk, ahogy a széria eddigi részeiben is, valamint lesz 4 fős, osztott képernyős co-op. A sztoriközpontú karriermódban Troy Baker és Nolan North hangját is hallhatjuk majd.

Címkék: #dirt 5 #codemasters
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)