Hirdetés

Csúcsszuper Internet Explorer 8 a GameStartól!

|

Kedvenc gamer oldalatok legtutibb funkcióival bővült az új Internet Explorer 8!

Hirdetés

A vadiúj Internet Explorer 8 már nem csak a ma nálunk is bemutatott inkognitó üzemmódjával vadít, de igazi GameStar Online funkciókkal is gazdagodott!

Hogy ezeket nyüstölhesd, kifejezetten a GameStar számára és közreműködésével készült Internet Explorer 8 változatot kell letöltened és telepítened. Hogy milyen extrákat nyújt a GameStar exkluzív új Internet Explorer 8? Egyrészt alapból a GSO az alapértelmezett weboldala, bár ez az alap IE8 esetében is csupán egy kattintás. Egy másik érdekes apróság, hogy a böngésző ablakának fejléce ezentúl mindig emlékeztetni fog kedvenc gamer oldalad nevére. Végül a legtutibb új funkció, hogy a beépített keresőben nem csak a legnépszerűbb alkalmazások használhatóak, mint a Bing vagy a Google, de már itt is kereshetsz a GameStar Online játékinfói és hírei között, melyek egy legördülő ablakban is mutatják magukat! Tégy próbát most! Boncsad tőccsed!

 

GameStar Internet Explorer 8 Vista/Win 7(64bit, magyar)

GameStar Internet Explorer 8 Vista/Win 7(64bit, angol)

GameStar Internet Explorer 8 Vista/Win 7(32bit, angol)

GameStar Internet Explorer 8 Windows XP-hez (64bit, angol)

GameStar Internet Explorer 8 Vista/Win 7(32bit, magyar)

GameStar Internet Explorer 8 Windows XP-hez (32bit, angol)

GameStar Internet Explorer 8 Windows XP-hez (32bit, magyar)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)