Hirdetés

Csúszhat a Resident Evil 4 remake megjelenése, újragondolják a játékot

|

Egyes híresztelések szerint a Capcom nem teljesen elégedett azzal, ahogy a Resident Evil 4 remake-je halad, ezért egy kicsit átszervezik a fejlesztést.

Hirdetés

A Resident Evil 2 újragondolt változata az utóbbi évek egyik legnagyobb sikere volt, így semmi meglepő nincs abban, hogy a Capcom rögtön elkezdte a folytatásokat is feldolgozni, viszont valószínűleg a kiadó is érzi, hogy a negyedik részhez érkezve különösen nagy felelősség nehezedik a fejlesztők vállára és nem csak azért, mert a Resident Evil 3 Remake nem aratott osztatlan sikert, hanem azért is, mert a Resident Evil 4 az egész franchise legelismertebb darabja, amiből mindkét remake sokat merített.

Arról már régóta lehet hallani, hogy a Capcom titokban hegeszti a Resident Evil 4 felújított változatát, viszont a Video Games Chronicle értesülései szerint hamarosan elcsúszhatnak a betervezett határidők, ugyanis egyes források szerint a kiadó komolyan át fogja szervezni a fejlesztést.

Hirdetés

Az eddigi pletykák alapján a PlatinumGames egykori munkatársa, Tatsuya Minami és az ő saját stúdiója az M-Two vezeti a fejlesztést, viszont ha minden igaz, hamarosan a Capcom egyes divíziója (akik a Devil May Cry és Resident Evil szériákért felelősek) komolyabb szerepet vállalnak majd a munkában.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a Capcom nem szeretné, hogy a csapat szóról szóra kövesse az eredeti játékot, hanem inkább azt preferálnák, ha egyedi ötletekkel dobnák fel a stabil alapokat, ugyanúgy, ahogy az a Resident Evil 2 Remake esetén is jól működött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)