Hirdetés

Csúszik a Baldur's Gate 3 Early Access verziója

|

Mégsem startol el a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű változata idén augusztusban, de azért jó hírekkel is tudott szolgálni a Larian Studios.

Hirdetés

A koronavírusjárvány miatti megváltozott munkakörülményeket okolta a Larian Studios, mikor bejelentette, hogy késni fog a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű verziója. Az eredeti tervek szerint már ebben a hónapban elindult volna az Early Access, de erre még egy kicsit várnunk kell.

Hirdetés

Öröm az ürömben, hogy azt viszont már pontosan tudjuk, mikor árulják el nekünk az új premierdátumot: augusztus 18-án, hazai idő szerint pontban 19 órakor startol el az a livestream, amely során bejelentik a Baldur's Gate 3 Early Access verziójának pontos megjelenési dátumát. A Panel from Hell névre keresztelt eseményen Geoff Keighley is részt vesz majd, és új részleteket is elárulnak majd nekünk az ígéretes szerepjátékról. 

Elvileg nem kell már sokáig várnunk a hivatalos startra, szóval csak egy picivel több türelmet kell kipréselniük magukból a Baldur's Gate széria rajongóinak. 

A Baldur's Gate 3 teljes verziója PC mellett Google Stadiára is megjelenik majd, azt pedig egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy a későbbiekben esetleg konzolos portok is érkeznek-e - mi azért reménykedünk benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)